Laden Evenementen

Americana, Blues & Country muziek, live uitgevoerd door (inter)nationaal en regionaal bekende artiesten. Toegespitst op een wat ouder publiek. En dat 8 tot 10 keer per jaar op zondagmiddag. Met Streeckgenoot als vaste locatie en incidenteel een optreden op een andere plek en/of andere dag, zoals bijvoorbeeld tijdens het Stadsfeest.

De club werkt met leden. Middels een donatie van 50 euro p.p. per jaar willen we een financieel stabiele basis creëren, zodat de ABC Club aansprekende muzikanten kan laten optreden. Als lid krijg je voorrang bij bijzondere optredens, reductie op de toegangsprijs en word je regelmatig op de hoogte gehouden van de activiteiten van de ABC Club. En je ontmoet veel bekenden, vrienden en gelijkgestemde muziekliefhebbers op een mooie plek in Doetinchem. Kortom ‘Join the club’. Je bent van harte welkom!

Sem & Leif Live

Sem Jansen en Leif de Leeuw spelen al meer dan tien jaar in de Leif de Leeuw Band. Ze treden ook al jaren op als duo.
Tijdens de pandemie werd de vraag naar kleinere optredens in een akoestische duo bezetting steeds groter.  Met deze shows ontwikkelden ze een eigen duo sound met invloeden uit Americana, country en folk muziek. De reacties waren zo goed dat Sem en Leif besloten om een album op te nemen. In eigen beheer vonden de opnames plaats in de opnames in de woonkamer van Sem. Resultaat: een avontuurlijk, spannend en dynamisch album. Met een mix van verhalende eigen liedjes, authentieke country classics en een greep uit hun all time favourites.

Sem zingt en speelt mandoline en gitaar. Leif speelt gitaar, mandoline, pedal steel en lap steel. Ze nemen hun mooiste vintage instrumenten mee om de muziek zo puur en mooi mogelijk te brengen.

Bestel je ticket!

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant