Laden Evenementen

Festivalterrein de Bleek voelt voor ons toch als thuis dus toen Amphion Film ons vroeg of wij een mini festival wilde bouwen op de Bleek zeiden wij natuurlijk direct JA! Ondergaande zon, hapje en drankje aan het water en top entertainment; hier zijn wij als een vis in de IJssel <3

Kom onder de sterrenhemel met een drankje in de hand genieten van topfilms! Buitenfilm Festival is terug en gratis te bezoeken. Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 augustus draait ons filmhuis op drie verschillende locaties in Doetinchem weer prachtige films in de openlucht.

Afsluiter van deze editie is de film A Star is Born, te zien op vrijdag 18 augustus bij De Bleek (Locatie Festival Achterland).Bradley Cooper speelt de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine, die verliefd wordt op de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Jack moedigt haar aan haar plek in de spotlights op te eisen, maar wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Festival Achterland / Streeckgenoot zorgt samen met nader te noemen iemanden voor een mini festival setting met foodtruck(s), bierboot én natuurlijk deze fantastische film door Amphion Film!

Stoeltje onder de arm mee vanuit huis, de rest verzorgen wij!

Meer info? Bekijk het volledige programma HIER

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant