Laden Evenementen

Zet de stoelen maar aan de kant, want dit wordt FEEST met hoofdletters. Misschien wel het beste live blackgospel koor van Nederland komt 27 januari naar Doetinchem voor een swingend concert in Streeckgenoot: G-Roots & Band.

Grote kans dat u leden van dit bijzondere gospelkoor als eens een keer voorbij hebt zien of horen komen als backings, achtergrondzangers en –zangeressen van nationale en internationale artiesten. Het koor werkte en trad op met onder andere Anastasia, Haevn, Diggy Dex en Guus Meeuwis. Ze stonden op de planken tijdens Tomorrowland en Graceland Festival.

Eens in de zoveel tijd zoeken ze elkaar op om hun passie voor Black Gospel, Soulmuziek en Jezus met elkaar en met het publiek te delen. En wat boffen wij, want 27 januari zijn ze bij ons te gast. Met muziek uit de Amerikaanse kerken, met bekende soulklassiekers en bewerkte songs van hedendaagse artiesten. Het wordt dus een bijzondere avond, ook omdat we als stichting Nieuwe Dijkhuis met dit concert ons bestaan uitwuiven. We gaan er uit met een swingende knal. Ben je er bij?

Tickets kosten 16,50 euro en zijn HIER verkrijgbaar. Het concert begint zaterdagavond 27 januari om 20 uur.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant