Laden Evenementen

Het is zo ver; de zomervakantie staat voor de deur dus de VrijMiBo stopt tijdelijk zodat we allemaal even kunnen bijkomen van afgelopen seizoen!

Deze laatste VrijMiBo laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Hoe en wat, hou je nog van ons tegoed maar zet de datum vast in de agenda!

Er is géén VrijMiBo op:
– 19 juli
– 26 juli
– 2 augustus
– 9 augustus
– 16 augustus 

Openingstijden café:
Naast de VrijMiBo van 16u tot 20u, zijn wij open als wij er wat te doen is. Wat dat betekent?
Streeckgenoot richt voornamelijk zich op evenementen; zakelijk én privé. Dat betekent natuurlijk niet dat wij nooit meer gezellige (openbare) feestjes geven! Wil je weten of wij open zijn? Kijk dan in de agenda, staat er niets; dan zijn wij gereserveerd voor een besloten bijeenkomst. Kijk voor alle evenementen in onze AGENDA.

Zoek je een sfeervolle, inspirerende locatie voor jouw bijeenkomst of feest? GEVONDEN!
Zakelijke borrels, congressen én bijeenkomsten en natuurlijk privé feesten zoals verjaardagen, bruiloften of wat je dan ook wil vieren! Ook stil staan bij de verdrietige kant van het leven kan bij Streeckgenoot, samen met de nabestaanden het meest waardige afscheid van een overledene, daar ondersteunen en faciliteren wij jullie graag in. Neem voor meer informatie contact op Bart of Nienke via info (at) streeckgenoot .nl

Graag tot in Streeckgenoot 💚

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant