Laden Evenementen
Lazy Sunday Afternoon

Op zondag 10 maart staan maar liefst 20 muzikanten klaar om in Streeckgenoot in Doetinchem een opwindende Lazy Sunday Afternoon te verzorgen. Twee bands met toeters, bellen, zangers, zangeressen, gitaristen, toetsen, trommels en tomeloze energie: KatZmaV en Brand New Bag!

KatZmaV
Covers, maar dan anders. Verbouwd op een manier waar menig louche aannemer strontjaloers op zou zijn. Met ruim 300 jaar bandervaring offeren 8 mannen hun ziel en zaligheid op voor de Schone Kunsten! KatZmaV laat Nina Simone schaamteloos vreemdgaan met AC DC, terwijl Stevie Wonder toekijkt. Verrassende covers, bijzondere wendingen en spectaculaire ontsnappingen. Rock, Reggae, Ska, HipHop of Soul: alle genres, songs en artiesten zijn vogelvrij verklaard. Alles is toegestaan om te overleven….! En het knapste is misschien nog wel: de mannen van KatZmaV doen alle stunts zelf!

Brand New Bag
Het maar liefst 12 topmuzikanten en vocalisten tellende Brand New Bag draagt de titel ‘hottest band in town’ met verve. Het fantastisch op elkaar ingespeelde gezelschap speelde al menig zaal, club of plein volkomen plat met hun herkenbare en superswingende stijl. Klassiekers van Aretha Franklin, Otis Redding en James Brown worden afgewisseld met eigentijdse nummers van Amy Winehouse of Joss Stone. Gegarandeerd een swingend feest, met een sporadische ballad, gebracht met veel gevoel en met respect voor het origineel.

Tickets zijn HIER te bestellen! 

· Zondag 10 maart 2024

· Aanvang: 15.00 uur

· Entree: € 11,- · Reserveren: www.streeckgenoot.nl

Tickets zijn HIER te bestellen! 

Poster_Streeckgenoot katz

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant