Laden Evenementen

Popronde is een intitatief van Stichting Popwaarts en is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag. Gedurende die 12 weken vinden er ieder weekend van donderdag t/m zondag Poprondes plaats. Vrijdag 20 oktober strijkt de Popronde Caravan neer in Doetinchem!

De Popronde is in 2023 in elke stad gratis toegankelijk.

In Streeckgenoot spelen maar liefst 3 acts die we onderstaand vol trots aan jullie voorstellen!

Silke Veld (klik) 18u30 – 19u10
Silkes Nederpop muziek heeft een ‘MEAU meets Suzan&Freek’ achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in het leven waar ze iets bij voelt. Met haar onderkoelde anekdotes, afgewisseld met zo nu en dan een diepe levensvraag, slingert Silke je alle kanten op en laat ze je pas los als het tijd is voor wijn.

The Mocks (klik) 20u30 – 21u15
Rauw, wild en strak. The Mocks, beïnvloed door garage, surf en beatmuziek heeft de jonge groep zich sinds covid een eigen repertoire opgebouwd. Met enkele singles uit en diverse plat-gespeelde zalen(NL, SP, FR & DE) zijn ze klaar om de hoogte in te stormen. Verwacht een ultra-energieke show met vlotte drums, melodische basslijnen en fuzz-doordrenkte riffs!

We gaan knallend de Popronde Doetinchem uit met Fré  22u45 – 23u45. Primaat heeft helaas moeten cancelen maar de Doetinchemse Fré helpt ons allemaal uit de brand!
FRÉ is een moderne liedjesschrijver die tegen de popmuziek aanschuurt zoals muzikale inspiratiebronnen Billie Eilish, Taylor Swift en Bon Iver.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant