Laden Evenementen
Zondagmiddag 19 november treedt de van oorsprong Engelse bluesgitarist en zanger Sean Webster met zijn band op bij Streeckgenoot in Doetinchem, de thuislocatie van de ABC Live Music Club.
Sean Webster kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan het TV programma ‘We want more’. Daarnaast tourde hij met de door Johan Derksen geïnitieerde theatertour The Sounds of the Blues & Americana. Bluesliefhebber Derksen, die hem ook binnenhaalde bij Veronica Inside en Oranjezomer, vindt hem de beste blueszanger van Nederland.
Oorspronkelijk komt Sean Webster uit Sheffield, tevens de geboorteplaats van Joe Cocker. Zijn rauwe stem heeft wel iets weg van Cocker. Webster speelde zowel in Europa als in de Verenigde Staten, waar hij op toonaangevende podia en festivals stond en te gast was bij diverse RTV programma’s. Nog steeds tourt hij volop, in Nederland o.a. met de theatertour ‘Cuby’s Blues’. Inmiddels heeft Sean Webster meerdere studio- en live albums op zijn naam staan. Zijn inspiratie komt onder meer van gitarist-zangers als Albert King, Freddy King, BB King, Eric Clapton en Gary Moore. Sean Webster behoort tot de beste blues(rock) muzikanten van dit moment.
19 november • ABC Club • Streeckgenoot • Spinbaan 21A Doetinchem
Zaal open 15:00 uur • Entree 17,50 euro – Leden 15 euro. Excl. ticketkosten.
Kaarten bij Wim’s Muziekkelder in Doetinchem en Winterswijk of via deze link:

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant