Laden Evenementen

Ben jij ook die steeds groter wordende berg kinderkleding in de kast zat? Of wil je graag de leukste kinderkleding kopen? Of misschien wel allebei?!

Ruilwinkel Bijmevrouwdevries & Creatief Naaiatelier Mama’s Jasje organiseren voor jou deze toffe kinderkleding markt om je op een gezellige manier te helpen die kleding te kopen én verkopen.

Laat je inspireren in deze week van de circulaire economie en kom naar Streeckgenoot, de gezelligste huiskamer van de Achterhoek en zorg voor je eigen circulaire beweging. Alle beetjes helpen. Goed voor het milieu, je portemonnee en je humeur!

Kopen
Wil je betaalbare, leuke kinderkleding scoren? Koop hier alvast je entree kaartje van €7,50 dan kun je er snel en makkelijk in!
Weet je nog niet of je kan? Geen probleem! Aan de deur worden ook kaarten verkocht.

Vanaf 14.00 uur gaat de deur open.

Verkopen
Heb jij nog leuke kinderkleding en wil je hier andere ouders blij mee maken? Huur via deze link een markt-plekje voor 15,-! Hiermee verzeker je je van een leuk plekje om je kleding te verkopen. Op is op.

Vanaf 13 uur kun je beginnen met het gezellig & aantrekkelijk maken van je verkoopplekje. Neem daarvoor gerust wat leuke spulletjes van huis mee. (geen tafels, die zijn er genoeg) Prijs eventueel je kleding van tevoren. De verkoop doe je ook zelf, de winst is dus voor jou! Vanaf 14.00 uur gaat de voordeur van de markt open en het sluit om 19.00 uur.

Na afloop laat je jouw plekje opgeruimd achter. Neem alles weer netjes mee naar huis of je mag je overgebleven kleding doneren. Dat wordt naar de Stadskamer gebracht en komt dan ten goede van ouders die deze goed kunnen gebruiken!

Pizza Pauze!
Er zijn speelhoekjes voor de kinderen ingericht zodat je even rustig rond kan kijken. Aankopen bewonderen, even bijkomen of gezellig kletsen met andere shoppende ouders/verzorger kan in het café van Streeckgenoot. Voor de (lekkere) trek is ook Lenny’s Keuken van de partij voor de allerbeste pizza punten. Mooi meegenomen toch? En dan naar huis met een volle buik en een tas met jullie gescoorde kleding! Niet gek voor een zaterdagmiddag.

(De kosten van drankjes en pizza zijn niet bij de huur of entree inbegrepen)

Tot gauw!

Marielle de Vries en Jo-Ann Gerritsen

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant