Laden Evenementen

Het is zo ver; de bar is weer geopend én de VrijMiBo bij Streeckgenoot is eindelijk weer terug!
Vanaf  september is Streeckgenoot Café iedere VRIJDAG van 15u00 tot 20u00 geopend voor een borrel met een hapje om je weekend in te luiden of je werkweek af te sluiten.

Soms zijn er besloten evenementen op vrijdagmiddag en slaan we de VrijMiBo een keer over; deze data vind je hieronder ⬇️

Er is géén VrijMiBo op:
– vrijdag 15 december ivm besloten kerstborrel

Openingstijden café:
Vanaf vrijdag 8 september gaan wij wekelijks verder met de gezelligste VrijMiBo van 15u tot 20u, verder zijn wij open als wij er wat te doen is. Wat dat betekent?
Streeckgenoot richt voornamelijk zich op evenementen; zakelijk én privé. Dat betekent natuurlijk niet dat wij nooit meer gezellige (openbare) feestjes geven! Wil je weten of wij open zijn? Kijk dan in de agenda, staat er niets; dan zijn wij gereserveerd voor een besloten bijeenkomst. Kijk voor alle evenementen in onze AGENDA.

Zoek je een sfeervolle, inspirerende locatie voor jouw bijeenkomst of feest? GEVONDEN!
Zakelijke borrels, congressen én bijeenkomsten en natuurlijk privé feesten zoals verjaardagen, bruiloften of wat je dan ook wil vieren! Ook stil staan bij de verdrietige kant van het leven kan bij Streeckgenoot, samen met de nabestaanden het meest waardige afscheid van een overledene, daar ondersteunen en faciliteren wij jullie graag in. Neem voor meer informatie contact op Bart of Nienke via info (at) streeckgenoot .nl

Graag tot in Streeckgenoot 💚

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant