Laden Evenementen

NU EVEN NIET! Wij gaan er even tussen uit en sluiten de hut tot 9 september. Wij gaan even opladen en snode plannen maken voor het nieuwe seizoen!

Niet getreurd, voor een paar events komen wij uit de vakantie stand. Er staan nog meerdere (besloten) borrels op de planning, 28 juli BIER met KORTING en op 13 augustus het optreden van de ABC Club. Eind april was de succesvolle première van de ABC Live Music Club bij Streeckgenoot in Doetinchem. Op zondag 13 augustus is de tweede editie waar de Britse gitarist-zanger Jon Amor met zijn trio optreedt. Meer info? Kijk op de Agenda

NIEUWE SEIZOEN
Vanaf vrijdag 8 september gaan wij wekelijks verder met de gezelligste VrijMiBo van 15u tot 20u maar gaan wij ons verder richten op de evenementen. Zakelijke borrels, congressen én bijeenkomsten en natuurlijk privé feesten zoals verjaardagen, bruiloften of wat je dan ook wil vieren! Ook stil staan bij de verdrietige kant van het leven kan bij Streeckgenoot, samen met de nabestaanden het meest waardige afscheid van een overledene, daar ondersteunen en faciliteren wij graag in. Uiteraard blijven we ook zelf events programmeren én faciliteren! Hou onze agenda in de agenda voor wanneer wij weer wat leuks op de agneda hebben staan!

Vragen? Schroom niet en mail naar info (at) streeckgenoot (punt) nl en wij beantwoorden gewoon nog alle mails. Misschien wat langzamer en relaxter want hé; VAKANTIE!
Tot in September lieve Streeckgenoten!

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant