Wanneer

8 april 2022    
19:00 - 23:45
Who I Am Today | RELEASECONCERT | 08-04-’22
– Een nieuwe show met Laura’s volledig nieuwe liveband –

8 april 2022 is de dag van de release van de allereerste EP van Laura van Kaam. Dat wil ze graag met haar fans, vrienden en familie vieren. Samen met haar nieuwe band, die we nog niet eerder live hebben gezien, zal zij voor het eerst haar mini album gaan presenteren!

Het Who I Am Today RELEASECONCERT zal niet alleen een EP presentatie zijn, maar ook een klein feestje waar je onder het genot van een hapje en een drankje samen met Laura persoonlijk kan nagenieten.

Laura over Who I Am Today:
“Tijdens het maken van de EP vond ik één ding heel belangrijk, ik wilde iets maken wat echt 100% Laura is. Mij door niets anders dan mijn eigen gevoel te laten leiden. Deze vijf tracks geven dus wel echt aan wat ik gaaf vind en waar ik voor wil staan. Leven in het nu is daarnaast ook een beetje mijn lijfspreuk. Niet teveel naar achteren kijken, of te ver naar voren. Ik ben super trots op de EP omdat ik dit op dit moment, ben.”

Het concert wordt gehouden bij Streeckgenoot te Doetinchem. Mocht u al eerder dan de aanvangstijd terecht willen, dan kan dit! De normale inloop is vanaf 19:00u, maar u bent zeker al eerder welkom.

 

Tickets hoop je HIER!