Wanneer

2 oktober 2022    
15:00 - 18:00

Het wordt weer herfst. Het regent, het waait, het onweert. Buiten wordt het donkerder, de blaadjes worden geel, groen en rood. Er is nog iets wat veranderd van kleur in de herfst; Bier!

Bij Streeckgenoot willen we het moois van de herfst graag laten zien in jullie 2de woonkamer. Maar wij vinden dat onze Streeckgenoten mogen kiezen welke bieren er bij ons op de kaart komen!

Jij beslist namelijk wat wij, deze herfst, op de kaart gaan zetten! We laten je 5 verschillende Herfstbieren proeven, in een mini bokaal zodat je niet rollend naar huis hoeft. Per biertje zorgen wij voor een bijpassend hapje (niet maaltijdvervangend dus kom niet met een lege maag, dan wordt het alsnog een intense middag). Na de proeverij bestel je van je favoriet nog een heel flesje bij de bar (deze zit bij de prijs in, het biertje, niet de bar..)

Kom je mee proeven? Tickets kosten € 27,50 incl. ticketkosten voor een proeverij met 5 biertjes + je favoriet in een flesje én Chef Mike maakt bij ieder biertje een bierpassend herfsthapje!

Blijf je hangen voor het eten? Lunch to Go én Lenny’s hebben heerlijke gerechten voor bij een volle bierbuik!

Klik HIER voor tickets