Wanneer

11 maart 2023    
20:00 - 23:45
Na 10 jaar is het tijd voor de Plutus reünie! ZATERDAG 11 MAART van 20.00 – 00.00 uur

JongerenOrganisatie Plutus kreeg in 1994 een eigen pand aan de C. Missetstraat nummer 9. Een voormalig woonhuis met loods van waaruit evenementen als Kerstcover, Skatefest, Metalpest en uiteraard Bleekpop georganiseerd werden. En niet te vergeten het Plutus OefenPand, de PLOP. In 2012 sloten de deuren en de JongerenOrganisatie ging in 2013 op in het nieuwe jongerencentrum in de Gruitpoort.

10 jaar later willen we al die generaties jongeren en medewerkers bij elkaar krijgen voor een reünie. Van diegene die Plutus gevormd hebben en er voor zorgden dat het pand aan de C Missetstraat de ultieme uitvalsbasis werd voor creativiteit en organisatie. Tot aan de jongeren die de laatste spullen uit het pand hebben gedragen en de deur op slot hebben zien gaan.

Op 11 maart blikken we terug, uiteraard met een hapje, een drankje, een toffe band en uiteraard muziek in alle stijlen.

Dus waar je sinds jouw Plutus tijd ook bent gaan wonen, zoek elkaar weer op (bij) Streeckgenoot en neem gerust je partner mee. En wie weet welke verhalen je weer herleeft of welke inspiratie het je geeft.

Tickets vind je door HIER of HIER te klikken
Dit ticket geeft je toegang tot het evenement, een drankje bij binnenkomst, een paar hapje(s) tijdens de avond en de kans om je leukste herinneringen op te halen!

ZATERDAG 11 MAART
20u00 – 23u55 uur.
Tot dan!