Wanneer

26 januari 2023    
20:00 - 21:30

Een unieke samenwerking tussen twee topmuzikanten. Stef en Charlie spelen als CHAS. Ze wisselen elkaar af op zang, gitaar, piano en viool. Verhalen en liedjes, steeds voorzien van een anekdote, verhaal of spontane ingeving van Stef of Charlie. Een echte authentieke muzikale show.
Gitarist, zanger, liedjesmaker en schrijver Stef Woestenenk is een graag geziene muzikant bij Streeckgenoot, nieta lleen als mede initiator van KALLEMANDAN maar hij is de frontman van o.a. Claptunes en gitarist van Tribute to CCR.

De uit Londen afkomstige Charlie Hart is een zeer ervaren muzikant en speelde door de jaren heen met o.a. Eric Clapton, Pete Townshend, Charlie Watts, Ian Dury, Roger Daltrey.
In de jaren ’70 sloot Charlie zich aan bij Ronnie Lane (net uit de Faces en Small Faces) en maakte een aantal albums met Ronnie Lane’s Slim Chance. Er volgde een flink aantal Europese tours, ook als support van Clapton.

Samen zijn zij CHAS; Ze wisselen elkaar af op zang, gitaar, piano en viool. Verhalen en liedjes. Veel van Ronnie Lane, maar ook ander werk. Steeds voorzien van een anekdote, verhaal of spontane ingeving van Stef of Charlie.

Tickets koop je voor € 12,50 – HIER!