Wanneer

21 april 2022    
19:30 - 21:30

De voorjaarsschoonmaak is geweest, de kledingkast is uitgemest maar wat doe je met al die kleding die je echt nooit meer draagt maar wat nog zo mooi is?! WIJ HEBBEN DE OPLOSSING!

Zo herkenbaar voor zoveel vrouwen; Je kledingkast hangt vol maar wat doe je aan? Het is allemaal mooi maar zit niet altijd fijn, is niet altijd passend voor het moment of je voelde je voller dan dat je bent. Nieuwe kleding maakt je blij maar nieuwe (echt nieuwe) kleding is zo slecht voor het klimaat en daardoor voel je je tegelijkertijd schuldig.
STOP met dat schuldgevoel want wij bieden de manier om BLIJ te worden van nieuwe kleding en BLIJ te worden dat je het klimaat spaart!

Tijd om je mooie kleding mee te nemen naar een feestje! Daar kunnen ze stralen met andere lotgenoten. Onder het genot van een muziekje en een drankje, springt de vonk over bij een andere vrouw. En gaat jouw kledingstuk blij met iemand anders mee. Ondertussen ben jij verliefd geworden op een andere mooi (kleding) stuk!
Krijg jij al zin in dit feestje?! Meld je dan nu aan!

Lever je kleding vooraf in bij Streeckgenoot:
Om het ruilfeest zo relaxed mogelijk te maken lever je kleding dan voor woensdag 20 april in bij Streeckgenoot/Izzy Kafeetje. Dit kan op woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00u en vrijdag & zaterdag van 10.00 tot 20.00u. Je brengt jouw mooie kledingstukken schoon en droog in een tas met je naam erop.
En dan…… Dan is het wachten op donderdag!

Wat kun je op donderdag 21 april verwachten?
De deur gaat open om 19:30 en dan start het ruilfeest! We hebben het hele pand om getoverd tot een kleren feest. Alle kleding die je ziet mag je bewonderen/aanraken/passen/meenemen. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je weer meenemen. Dit gaat natuurlijk op goed vertrouwen, wij zijn niet van de handhaving.
Wat verwachten wij niet; Schoenen /sieraden/accessoires/ondergoed/ verkouden mensen/gekippel om kleding/ mannen/ kinderen/ klagende vrouwen/honden.

Overgebleven kleding:
Wat overblijft gaat mee naar de kledingruil op de Stadskamer. Daar vinden we een andere fijne bestemming voor jouw kleding. Bij de Stadskamer kennen wij genoeg mensen en initiatieven die er weer blij mee zijn. Bang dat je spijt krijgt als je kleding achterlaat? Dan is donderdag aan het einde van het feest de laatste kans om het weer mee te nemen. Let dan wel dat je eerlijk blijft over het aantal stuks wat je ruilt. Vieze, kapotte en verwassen kleding mogen niet worden ingeleverd, vinden we ze toch? Dan gaat het in de textielcontainer.

Entreegeld gaat naar de organisatie van de kledingruil, daar gaan zij weer toffe dingen van doen!